Ben jij verkoopadviseur met een echt agrarisch hart?

Bouw dan je carrière uit bij ons en kom ons team versterken! Wij zoeken een adviseur/verkoper die de hele dag zit te bellen. Iemand die gemakkelijk contacten legt, die altijd overal en nergens een praatje regelt en mensen enthousiast maakt. Ook als mensen jou niet bellen, ben jij niet bang om langs te gaan en zorg je snel voor een gemakkelijk lopend gesprek.

Heb jij net je opleiding afgerond in een agrarische richting en ben jij op zoek naar een verkoop- en adviesfunctie met een dosis servicegerichtheid en mensenkennis? Of heb je al ervaring in de verkoop en ben je toe aan iets nieuws? Loop je warm voor doorzetten in de verkoop, rij jij zomaar bij elke boer het erf op en doe jij net dat stapje extra binnen ons nog jonge bedrijf? Dan hebben wij dé plek voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieuze onderneming op het gebied van afdekken van ruwvoer. We zijn hoofdzakelijk actief in Nederland, maar ook daarbuiten! We ontwikkelen innovatieve ruwvoer conserveringssystemen. We verkopen deze in Nederland rechtstreeks en in het buitenland via dealers en partners. Klanttevredenheid en de beste service bieden staat bij ons hoog in het vaandel. Dit doen we door de klanten te adviseren en te begeleiden zowel voor als na de aankoop.  We zorgen ervoor dat klanten weten wie wij zijn, zodat onze producten continu nieuwe klanten blijven bereiken! Iets echt nieuws in de markt, dat daagt ons uit!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die lef heeft en bekend is met onze mooie agrarische sector.

Jouw werkzaamheden

Wij hebben geen ingewikkelde visie of missie die toch niemand begrijpt. Wij weten waar we naartoe willen op eenvoudige wijze en jij draagt daarin bij! We zijn een jong bedrijf, dus we verwachten ook van jou dat je met verfrissende en vernieuwende ideeën komt. Je zult je verbazen hoe snel we die dan ook direct uitwerken samen! Je levert op proactieve wijze een bijdrage aan Silage Safe. Je hebt contact met onze klanten of potentiële klanten, helpt ze bij problemen, je helpt bij productontwikkeling (‘als we dit nou eens zo en zo doen is dat dan niet beter?’) en gooit zo nog even een afdeksysteem in de bus om je klant snel zelf tevreden te maken. Je houdt je bezig met het genereren van nieuwe contacten en klanten. Je richt je hiermee vooral op Nederland, lekker dichtbij huis! Wil je verder? Dan kun je ook in het buitenland klanten en dealers bezoeken!

Wat wij jou bieden?

Bij ons bedrijf werken allemaal jonge mensen. Wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om mee te groeien met ons bedrijf, je kunt bij ons alle ideeën delen! Daarbij krijg je een goed salaris vanaf €3.150 bruto op basis van fulltime, een telefoon en auto van de zaak. Je hebt dagelijks contact met de eigenaar van het bedrijf én hij gaat jou de training en begeleiding geven waarmee jij een vliegende start krijgt! Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Kortom, genoeg redenen om te reageren! Ook freelancers zijn welkom om te reageren!

Ook belangrijk

Plezier hebben in je werk! Iemand die niet zomaar een baan zoekt, maar met ons bedrijf mee wil groeien en wil leren. Dat vinden wij belangrijk. Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen.

Enthousiast?

Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze job? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV. Tsja, of je belt liever natuurlijk. Wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen!

Graag hebben we je reactie binnen voor 5 februari. De gesprekken volgen dan in de week van 12 februari.

Contactpersoon

Edze Westra
T: 06 12709359
E:
[email protected]

Bescherm uw kuilvoer met Silage Safe
Bericht sturen
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje