Over Silage Safe

Innovatie en eenvoud

Kuil afdekken. Voor de meeste melkveehouders een vervelende klus. Het kost vaak veel tijd, is arbeidsintensief en fysiek zwaar. U kent vast die vervelende zware banden en zandslurven, het scheppen van de zandlaag, om over het opwaaiende landbouwplastic nog maar te zwijgen. Alle clichés zijn waar, afdekken is een rotklus.

Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel!

“Dat moet toch makkelijker kunnen?”, dacht Johan Mathijssen destijds. Hij zag om zich heen dat veehouders het slepen met zandslurven en het wegscheppen van zand beu waren. Het afdekken en blootmaken van de kuil zou toch met minder werk gepaard moeten kunnen? Met die gedachte ging Mathijssen aan de slag. Hij bedacht Macccspan: een afdeksysteem zonder portalen of stellages die je met een shovel of verreiker moet verzetten. Een uniek concept!

Dat was 2011. De basis was gelegd voor Silage Safe zoals we het nu kennen. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is de ontwikkeling van het afdeksysteem doorgegaan. Met talloze klanten in Nederland, zijn we inmiddels ook actief in de rest van Europa en zelfs daarbuiten.

En we staan niet stil. We zijn continu bezig ons product nóg beter te maken en daardoor die vervelende rotklus iets minder vervelend te maken.

De mensen achter Silage Safe

Ons team van Silage Safe bestaat uit een kleine groep enthousiaste mensen. We zijn dagelijks bezig ons product te verbeteren en nog meer mensen bekend te maken met ons afdeksysteem. Wij staan voor u klaar!

Edze Westra

Product specialist / sales

Jari Schep

Sales / support

Jelte de Vries

Office manager

Onze dealers:

We werken samen met verschillende leveranciers, transportbedrijven en onze dealers. Zo hebben we in een aantal landen dealers die ons afdeksysteem vermarkten. Grote kans dat u beter bekend bent met hen dan met ons! U komt onze dealers tegen op beurzen, bij open dagen of andere contactmomenten. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, pakt onze dealer dit doorgaans op.

 
DutchEnglishFrenchGermanDanishRussia
Berichtje versturen
Een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur gerust een appje!