Over ons

12+
Jaren ervaring

Missie & visie

Missie

Wij maken ruwvoer afdekken beter.

Visie

Minimale verliezen bij opslaan ruwvoer voor elke veehouder.

Het concept van Silage Safe is ontstaan in 2011 en bedacht door Johan Mathijssen omdat hij zag dat veehouders het beu waren om zandslurven weg te slepen, autobanden aan de kant te gooien of zand te moeten scheppen. Het idee: een afdeksysteem zonder portalen of stellages die je met een shovel of verreiker moet verzetten. Met dit gepatenteerde idee won Silage Safe internationale prijzen en heeft het al in 19 landen afdeksystemen afgeleverd bij veehouders die hun ruwvoerkwaliteit willen verbeteren.

De mensen achter Silage Safe

Ons team van Silage Safe bestaat uit een kleine groep enthousiaste mensen. We zijn dagelijks bezig ons product te verbeteren en nog meer mensen bekend te maken met ons afdeksysteem. Wij staan voor u klaar!

Edze Westra
Eigenaar | Ruwvoerspecialist
Jari Schep
Ruwvoerspecialist
Mark Braad
Ruwvoerspecialist
Jelte de Vries
Office Manager
Tesfit Ande
Allround medewerker

Zo gaan wij te werk

Ons team is gemotiveerd om jou te helpen en de beste service te bieden. Dat doen we op de volgende manier.

1. Vrijblijvend advies en een scherpe prijs

2. Eventueel kijken bij een referentie bij jou in de buurt

3. Levering in Nederland en België binnen een week *

4. Na aankoop houden we contact en zijn we er voor advies

5. Graag komen we nog een keer bij je langs om te evalueren

* Met de eerste snede en de maisoogst kan de levertijd langer zijn.

Onze dealers

Silage Safe werkt samen met verschillende partners om de klant de beste ervaring te bieden. Zo hebben we in een aantal landen dealers die voor ons het afdeksysteem aanbieden. Als lokale partner staan zij dichter op de klant en zijn zij zo in staat om de beste service te verlenen.

Historie

“Dat moet toch makkelijker kunnen?”, dacht Johan Mathijssen destijds. Hij zag om zich heen dat veehouders het slepen met zandslurven en het wegscheppen van zand beu waren. Het afdekken en blootmaken van de kuil zou toch met minder werk gepaard moeten kunnen? Met die gedachte ging Mathijssen aan de slag. Hij bedacht Macccspan: een afdeksysteem zonder portalen of stellages die je met een shovel of verreiker moet verzetten. Een uniek concept!

Dat was 2011. De basis was gelegd voor Silage Safe zoals we het nu kennen. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is de ontwikkeling van het afdeksysteem doorgegaan. Met talloze klanten in Nederland, zijn we inmiddels ook actief in de rest van Europa en zelfs daarbuiten.

En we staan niet stil. We zijn continu bezig ons product nóg beter te maken en daardoor die vervelende rotklus iets minder vervelend te maken.

Contact

Silage Safe

De Bûterkamp 3
8567 LM Oudemirdum
The Netherlands

Bericht sturen
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje