Contact

Vul het onderstaande formulier in als je vragen hebt, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Naam(Vereist)

Bel ons gerust

Overige contactgegevens

Silage Safe

De Bûterkamp 3
8567 LM Oudemirdum
The Netherlands

Veelgestelde vragen

Het Silage Safe afdeksysteem wordt bij je afgeleverd via een van onze vaste en betrouwbare vervoerders. De doeken zijn al klaargemaakt met de riemen, gespen en de buizen er in verwerkt. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de doeken klaarhangen en eventueel de buizen te verstellen naar de juiste kuilhoogte. Als je wil, kun je vantevoren al je verwachte kuilhoogte doorgeven, dan steken wij de buizen alvast in de juiste zoom. We leveren een heldere handleiding die je stap voor stap mee neemt in het proces. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je voor vragen altijd contact opnemen met je contactpersoon.

De levertijd van een afdeksysteem in Nederland en België is ongeveer een week. Met de eerste snede en de maisoogst kan dat wat langer zijn.

Nee, de sleufsilowanden zijn noodzakelijk voor gebruik van Silage Safe. Dit komt door het principe: de geweven doeken zitten tussen het ruwvoer en de silowanden, waardoor het ruwvoer 100% luchtdicht afgesloten is. Door de drainagebuizen in de onderste zomen en de druk van het ruwvoer tegen de wanden, komen de doeken klem te liggen en kun je met veel spanning de doeken naar elkaar toe trekken.

Het afdeksysteem is geschikt voor alle soorten kuil: graskuil, mais, bierbostel, aardappelvezels, perspulp, etc. Het is belangrijk dat de kuil rond wordt aangereden. Bij voersoorten als bierbostel is aanrijden niet mogelijk, maar dit kun je oplossen door het gelijkmatig te verdelen met een hark. Als de ronding van jouw kuil goed is, kun je het goed luchtdicht afdekken met Silage Safe.

Ja, landbouwplastic is nodig om je kuil te beschermen tegen lucht en water. Het systeem zelf heeft namelijk geen lucht- en waterdichte doeken. Naar wens kun je eerst onderfolie over de kuil leggen, vervolgens komt het landbouwplastic en maak je de kuil dicht met de Silage Safe doeken.
Bericht sturen
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje