Wij zoeken een officemanager die de boerentaal spreekt!

'Boeren is loeren'?

Een goede boer houdt alles om zich heen in de gaten. Zo iemand zoeken wij ook voor op kantoor, iemand die alles op kantoor goed in het oog houdt. Om zo samen alles op rolletjes te laten lopen. Niet constant brandjes blussen, maar samen gecontroleerd het vuur binnen het bedrijf opstoken. Onze verkopers zitten heel veel aan de telefoon, jij hebt gelukkig ook nog tijd voor al je andere taken. Al word je regelmatig ‘lastig gevallen’ door klanten, je collega’s, dealers en ga zo maar door. Maar jij bent enorm flexibel en kan makkelijk schakelen tussen je verschillende taken. Wordt er van jou gezegd ‘Zo! Jij bent punctueel!’, dan ben jij dé persoon die we zoeken!

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieuze onderneming op het gebied van afdekken van ruwvoer. We zijn hoofdzakelijk actief in Nederland, maar inmiddels ook daarbuiten! We ontwikkelen innovatieve ruwvoer conserveringssystemen. We verkopen deze in Nederland rechtstreeks en in het buitenland aan dealers en partners. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit proberen we te bereiken door, bij eventuele problemen, snelle oplossingen te bieden. We zorgen ervoor dat klanten weten wie wij zijn, zodat onze producten continu nieuwe klanten blijven bereiken! Iets echt nieuws in de markt, dat daagt ons uit!

Vacature Silage Safe Officemanager

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die lef heeft en is opgegroeid met onze mooie agrarische sector.

Jouw werkzaamheden

Wij hebben geen ingewikkelde visie of missie die toch niemand begrijpt. Wij weten waar we naartoe willen op eenvoudige wijze en jij draagt daar aan bij! We zijn een jong bedrijf, dus we verwachten ook van jou dat je met verfrissende en vernieuwende ideeën komt. Je zult je verbazen hoe snel we die dan ook direct uitwerken samen! Jij doet je best de klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je plant gesprekken in met onze adviseurs en de klant. Ook word je gebeld door je collega’s met vragen. Je stelt offertes op én bereidt ook de trajecten voor de verkopers voor. Daarnaast zorg je er ook voor dat het op kantoor allemaal goed draait.

Wat wij jou bieden?

Bij ons bedrijf werken allemaal jonge mensen. Wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden om mee te groeien met ons bedrijf. Daarbij krijg je een goed salaris vanaf 2000. Je hebt dagelijks contact met de eigenaar van het bedrijf én hij gaat jou de training en begeleiding geven waarmee jij een vliegende start krijgt! Wij willen uitblinken en perfect werk leveren, daar wil jij toch bij horen? Kortom, genoeg redenen om te reageren!

Ook belangrijk

Plezier hebben in je werk! Iemand die niet zomaar een baan zoekt, maar met ons bedrijf mee wil groeien en wil leren. Want je toekomstige collega’s houden van hun vak en doen er alles aan om klanten echt verder te helpen.

Enthousiast?

Kun jij ons overtuigen met jouw passie voor deze job? Reageer dan direct via onderstaande mail met jouw motivatie en CV. Wie weet zien we je dan binnenkort ons kantoor binnenlopen!

(Graag hebben we je reactie binnen voor 24 februari. De gesprekken volgen dan in de week van 27 februari).

Contactpersoon

Reinouw Huisman
T: 06 13797009
E: [email protected]

Bescherm uw kuilvoer met Silage Safe
Bericht sturen
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje