Afdekken fysiek zwaar werk? Het Silage Safe afdeksysteem maakt het gemakkelijk!

Je staat op het punt om te ontdekken hoe je het fysiek zware werk van het afdekken van een sleufsilo kunt verminderen en tegelijkertijd kosten kunt besparen. Het is elke keer weer een uitdaging om na een dag hard werken de sleufsilo nog te moeten afdekken. Het vereist veel mankracht om al die zandslurven, autobanden en andere zware materialen op de kuil te krijgen. En als het eenmaal afgedekt is, voel je het meteen aan je rug. Niet iedereen kan bijdragen aan deze taak. Misschien kan je vader het fysiek niet meer aan en je buurjongens gaan liever op stap rond deze tijden.

Gelukkig is er een oplossing – het Silage Safe afdeksysteem. In dit artikel gaan we dieper in op hoe dit systeem werkt en hoe het je kan helpen om het zware werk te verminderen. Lees verder om te ontdekken hoe je met slechts twee personen de hele sleufsilo kunt afdekken.

Wat is het Silage Safe afdeksysteem?

Het Silage Safe afdeksysteem is ontworpen om het afdekken van sleufsilo’s veel eenvoudiger te maken en je van de beste ruwvoerkwaliteit te voorzien. In plaats van tientallen banden en slurven op de kuil te moeten sjouwen, gebruik je dit systeem om kunststofdoeken naar elkaar toe te trekken en aan te spannen met een spanner. Het resultaat is een strak afgedekte sleufsilo zonder dat het veel fysieke inspanning vereist.

Hoe werkt het Silage Safe afdeksysteem?

Het Silage Safe afdeksysteem bestaat uit hoogwaardige doeken die speciaal zijn ontworpen om de sleufsilo effectief af te dekken. Deze doeken worden over de kuil geplaatst en vervolgens naar elkaar toegetrokken met behulp van het spanner-mechanisme. Door de doeken strak aan te spannen, worden ze stevig op hun plaats gehouden en bieden ze een betrouwbare bescherming voor het opgeslagen voer. Hierdoor heb je op elke plek spanning, waardoor er geen lucht is en daardoor bijna geen verliezen, zelfs niet op de randen!

Voordelen van het Silage Safe afdeksysteem

Verminderde fysieke belasting:
Met het Silage Safe afdeksysteem hoef je niet langer talloze banden en slurven te sjouwen. Dit betekent dat je rug en lichaam minder belast worden, waardoor je energie kunt besparen voor andere taken op de boerderij.

Tijdsbesparing:

Omdat het afdeksysteem met slechts twee personen kan worden gebruikt, bespaar je kostbare tijd die je anders zou besteden aan het optrommelen van een grotere groep mensen. Hierdoor kun je efficiënter werken en meer werk gedaan krijgen in dezelfde tijd.

Kostenbesparing:

Hoewel automatische afdeksystemen ook bestaan, zijn deze vaak duur in aanschaf en onderhoud. Het Silage Safe afdeksysteem is een kosteneffectieve oplossing die dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid biedt zonder de hoge kosten.

Gemakkelijk in gebruik:

Het afdeksysteem is eenvoudig te gebruiken en vereist geen ingewikkelde installatie of technische kennis. Met een korte instructie kunnen alle medewerkers op de boerderij het systeem probleemloos gebruiken.

Duurzaamheid:

De doeken van het Silage Safe afdeksysteem zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen invloeden van buitenaf en een lange levensduur hebben. Het systeem gaat onder normale omstandigheden minimaal 10 jaar mee en bovendien kun jij je investering al binnen twee jaar weer terugverdienen. Klik op deze link om de infographic over kostenbesparing te bekijken.

Bericht sturen
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje
Heb je een vraag? Stuur gerust een appje